Altena

ZVDO VINDT AANSLUITING BIJ MIDDENMOOT

0

Eindhoven, dat is de stad waar ZVDO afgelopen zaterdag naar af moest reizen, om een waterpolowedstrijd te spelen tegen Aegïr. In de thuiswedstrijd tegen Aegïr werd gemakkelijk gewonnen. De tegenstander bezet momenteel de laatste plaats in de competitie, dus ZVDO was aan hun stand verplicht om de punten mee naar huis te nemen. Vooraf aan de wedstrijd spraken de heren wel af om de tegenstander zeker niet te onderschatten.

De eerste minuten van de wedstrijd liet ZVDO zien waar het voor gekomen was: deze wedstrijd winnen. De heren begonnen scherp aan de wedstrijd en er was veel beweging binnen het team. De enige ontbrekende factor was een goede eindpass. Daarom kon Aegïr de stand in evenwicht houden. Beide teams wisten twee maal de keeper te passeren.

Counter
Aegïr liet in de tweede periode al tekenen zien dat ze het tempo van ZVDO niet bij konden houden. ZVDO kreeg hierdoor verschillende keren de kans op een counter en kon een gaatje slaan. Net voordat de heren gingen rusten, wist Aegïr nog een doelpuntje te maken en kwam de stand op 3-7 in het voordeel van ZVDO.

Slordig
ZVDO had de wedstrijd wel onder controle, maar dat de heren met een goed gevoel speelden was ook niet het geval. Als er gekeken werd naar de vrijheid die de mannen kregen had de voorsprong al veel groter moeten zijn. Doordat er echter slordig gespeeld werd, bleef het zelfs in de derde periode 1-1. En werd de stand op 4-8 gezet.

Goede serie
De laatste periode waren de heren weer iets beter bij de les en werden de kansen beter benut. Uiteindelijk werd de eindstand 6-12 in het voordeel van ZVDO. Toch een goede uitslag met matig spel. Doelpunten werden gemaakt door Jan-Willen (2), Jelle (2), Emiel (2), Hanno, Berry, Arie, Adriaan, Seppe en Casper. ZVDO heeft 4 van de laatste 5 wedstrijden gewonnen en doet volop mee voor een plaats in de middenmoot.

Het einde van de competitie nadert en volgende week zaterdag speelt ZVDO de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Dit is een wedstrijd tegen de koploper. Aanvang 21:15.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena