Altena

Wilt u ons team komen versterken! “Wees welkom”

0

De maaltijdservice is er op gericht om tussen de middag een warme maaltijd bij de klant te bezorgen. Vooral het contact met de klant is belangrijk. De klanten zijn mensen die niet meer zelfstandig kunnen koken of het eten niet kunnen opwarmen. Zij wonen nog wel zelfstandig, al dan niet met wat hulp. Voor sommige klanten is het elke dag een hoogtepunt wanneer de vrijwilliger op de stoep staat; even kletsen en contact hebben. Dit is zo belangrijk. De vrijwillige maaltijdchauffeurs hebben een belangrijke signaleringsfunctie. De vrijwilliger zal de coördinator van de maaltijdservice op de hoogte brengen wanneer hij of zij zich zorgen maakt om een klant. Zo signaleren zij en kunnen ze zo nodig tijdig hulp inschakelen.

Kern: Voor de kern Woudrichem zijn we op zoek naar maaltijdvrijwilligers.
Omschrijving: Vele handen bezorgen warme maaltijden!

‘Als je met veel mensen iets aanpakt, dan wordt werk altijd minder belastend en nog gezellig ook!’.

Achter elke maaltijdchauffeur staat een team.

De vrijwillige maaltijdchauffeurs helpen elkaar om elke dag iemand klaar te hebben staan. Zij bezorgen warme maaltijden vanuit de keuken van de Lemmenskamp. Iedereen mag zich aanmelden voor het bezorgen van warme maaltijden. En komt het een keertje niet goed uit? Er is altijd wel iets te regelen en te ruilen met een collega vrijwilliger.

Zo blijft het voor iedereen leuk om te doen!

Werktijden/Periode: Rond het middaguur, één keer per week, of een aantal weekenden per jaar.
Gewenste vaardigheden: U bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: U ontvangt een kilometervergoeding voor vrijwilligers van € 0, 32 p/km vanaf uw huisadres.

Mocht u interesse hebben, dan mag u altijd even informeren.
Trema Welzijn  Tel: 0183 408444 en vraag naar Anne-Marie van der Vliet

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena