Genderen

Verloskundigenpraktijk Samen opent nieuwe locatie in Genderen

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENDEREN – De afgelopen jaren zagen wij de vraag van zwangeren van ‘boven de Maas’ steeds groter worden binnen onze praktijk. Om die reden zijn wij gaan zoeken naar een gezellig en centraal pand in de gemeente Altena. Dit vonden we in het nieuwe pand van huisartsenpraktijk AMEEdic.

Professioneel, warm, persoonlijk en vernieuwend
Verloskundigenpraktijk Samen begeleidt vrouwen van kinderwens tot en met de kraamperiode. Wij werken in een klein, vast en hecht team van drie verloskundigen; Daniëlle de Louw, Judith van den Biggelaar en Carlijn Maessen. We zijn goed op elkaar afgestemd en delen dezelfde visie. Omdat we in een klein team werken hebben we alle tijd om jou (en je partner) te leren kennen. En jij ons! Na de intake maken we een zorgplan op basis van jouw situatie en wensen.

Als aanvulling op onze zorg kun je bij ons ook terecht voor echoscopie, zowel medische als pretecho’s. We maken daarvoor gebruik van de nieuwste apparatuur, zodat je de mooiste foto’s van je kindje krijgt. Ook bieden we informatieavonden, workshops en cursussen. Uniek aan onze praktijk is dat we een eigen app hebben ontwikkeld waarmee je je hele zwangerschap kunt volgen en alle belangrijke informatie precies op het juiste moment krijgt.

Locaties
Door het openen van onze nieuwe locatie in Genderen zijn we nóg makkelijker en laagdrempeliger bereikbaar. Je kunt je bij ons aanmelden als je woonachtig bent in gemeente Heusden en alle dorpen van voormalige gemeente Aalburg. Je kunt je direct bij ons aanmelden, hiervoor is geen verwijzing nodig. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. We hopen je snel te verwelkomen op één van onze locaties!

Verloskundigenpraktijk Samen
Hoofdlocatie: Middelweg 11, Nieuwkuijk
Spreekuurlocatie: Teisterband 1, Genderen
Spreekuurlocatie: Kasteellaan 28, Oud-Heusden

073-2032595 / 06-26700369
www.verloskundigenpraktijksamen.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Genderen