Wijk en Aalburg

Twee maal goud voor Sonnema bij Strive and Struggle Open Cup 2019

0

Zaterdag 13-4-2019 stond in Den Bosch de strive and struggle open cup op het programma. Als eerst stond de gemixte poule heren en dames 16+ op het programma. DE kata poule van de dag met als hoofdprijs een beker van 1 meter.

Overtuigend wist Rick de voorrondes te winnen waardoor hij in de finale mocht aantreden. Na een mooie finale wist Sonnema de winst met 2-1 naar zich toe te trekken wat een mooie eerste plaats opleverde.

Daarna stond de poule 18+ heren op het programma. Een kleine poule waardoor Rick na een ronde winst al in de finale stond. In deze finale won Sonnema net als in de vorige finale met 2 tegen 1, wat wederom een eerste plaats opleverde.

Het doel was om de laatste verbeterpunten te verwerken en wedstrijdritme te behouden.

Foto: Sonnema

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten