Altena

Toertocht ‘Altena-West’ 2019 met historische tractoren

0

ALTENA – Op zaterdag 1juni wordt er weer voor de 21 ste keer de toertocht ,,altena –west,, georganiseerd. Aan deze tocht die door de diverse dorpen in het mooie land van Heusden en Altena verreden zal worden, kunt u ook weer deelnemen met uw historische tractor ( 25 jaar  of ouder ).  

De deelname is geheel gratis. U wordt s ’morgens om 09.30 welkom geheten in de Phoenix, Kerkstraat 4 Hank, alwaar u een kopje koffie aangeboden zal worden. Ook zal de toertocht hier beginnen en s ’middags weer eindigen ( er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig ). Het enige wat u zelf moet betalen deze dag is de lunch tussen de middag, als u daar gebruik van wilt maken in het Wapen van Emmikhoven te Almkerk. 

We zullen rond 15.30 weer terug zijn bij de Phoenix in Hank waar u een  hapje en drankje wordt aangeboden door de organisatie , en tevens zal aan de bestuurders van de tractoren een aandenken van deze dag worden overhandigd . Als u mee wilt rijden met deze tocht die ongeveer 50 km zal bedragen kunt u zich opgeven voor 25 mei. Uw tractor dient minimaal W.A. verzekerd te zijn en u dient  een tractorrijbewijs te bezitten.  

Een ieder neemt deel op eigen risico. U bent van harte welkom. Voor informatie en/of opgave  kunt u contact opnemen met Nico van Daalen in Nieuwendijk, tel: 06-27566119 of N. van Daalen @ kpnplanet.nl of Fred Smits, tel: 0183-301763.

Met vriendelijke groeten en tot ziens op zaterdag 1 juni 2019, namens de organisatie, Fred Smits Sleeuwijk.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena