OKE Media

Paaswandeltocht De Vrijbuiters

0

REGIO – Een Paastocht is natuurlijk ook een mooie wandeltocht met echte paaseieren, en die krijgen alle deelnemers voor de start van deze 34ste editie. De routes gaan richting Heusden- Elshout- Drunen- Doeveren en zo overvaren richting Drongelen,Eethen Genderen en zo weer terug naar de startplaats Wijk.en Aalburg.

Een wandeltocht om echt zelf al wandelend mee te maken, want het is natuurlijk allemaal niet te omschrijven wat er allemaal te zien zal zijn. Familie wandeltocht van de 7 en 10 kilometer afstand die start in Heusden.

De deelnemers aan deze afstanden worden met busjes weggebracht naar de vestingstadje Heusden, om daar van start te gaan,zodat voor deze kortte afstanden het ook mooi en aantrekkelijk parcours wordt. Ook alle routes zijn in zijn geheel gepeild en natuurlijk krijg je een routebeschrijving mee.Op alle afstanden zijn er de welbekende Vrijbuiter- rustplaatsen.  Op het gehele route is er EHBO aanwezig op het parcours.

De organisatie verwacht weer veel wandelaars op deze Paaswandeltocht. U bent natuurlijk van harte welkom.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media