Altena

Nieuwe training Taal voor het Leven start in september

0

ALTENA – Heb jij een groot hart voor taal? En wil jij inwoners van Altena helpen bij het taalvaardiger worden? Meld je dan aan voor de training Taal voor het Leven!

Lezen, schrijven en rekenen is voor een aantal mensen niet zo vanzelfsprekend. Samen met onze vrijwilligers willen we juist deze mensen ondersteunen. Hiervoor ontwikkelde Stichting Lezen en Schrijven in samenwerking met bibliotheken de training ‘Taal voor het Leven’.

Informatie over de training

De training bestaat uit vier dagdelen en wordt gehouden op De Werf in Woudrichem. Een docent van Stichting Lezen en Schrijven werkt met landelijk cursusmateriaal. Aan het einde van de vier dagdelen ontvang je een certificaat. Je bent dan officieel Taalcoach.

  • Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.
  • De training start in september bij een minimum van acht deelnemers. meld me aan voor de training Taal voor
    Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met de Bibliotheek CultuurPuntAltena. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (085) 040 11 63, per e-mail op DigiTaalhuis@bibliotheekaltena.nl of loop even binnen op het taalspreekuur iedere woensdag en vrijdagmorgen op De Werf van 10:00-12:00 uur.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena