VideoreportagesZaltbommel

Koningsdag Zaltbommel 2019

0

ZALTBOMMEL – Het scheelde niet veel of de viering van Koningsdag in Zaltbommel was helemaal niet doorgegaan. Het Oranjecomité had door gebrek aan vrijwilligers de stekker uit de organisatie getrokken waardoor het er na uitzag dat er geen activiteiten zouden komen.

Gelukkig heeft de wijkraad van de binnenstad en het Binnenstadsfonds de organisatie overgenomen. De start van het programma begon met en kinderoptocht waarvan de start plaatsvond bij de Portage. Onder leiding van een muziekband trokken ze door de binnenstad richting de binnenstad waar intussen al een vrijmarkt was begonnen. En daar was het tussen de regenbuien door best nog gezellig.

Deze video is in de loop van het weekend ook te zien op OkéTV samen met nog meer beelden uit de regio. De uitzending is te zien op kanaal 36 van Ziggo in de Bommelerwaard en op kanaal 41 van Ziggo in de gemeente Altena.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten