Videoreportages

Koningsdag 2019 in Altena

0

ALTENA – Op Koningsdag waren er in Altena heel wat activiteiten te doen in de vele dorpen. We bezochten een aantal dorpen en maakte daar een kort video overzicht van.

We begonnen in Genderen bij het dorpshuis waar heel wat kinderen verzameld waren. Nadat daar de ballonnen opgelaten waren vertrokken we naar Andel waar een gezellige drukte heerste en gelukkig de regen was opgehouden. Daarna brachten we een bezoek aan Meeuwen waar de kinderen een lawaaioptocht hielden.
Hieronder kunt u een korte samenvatting zien van Koningsdag in deze drie dorpen.

Deze video is in de loop van het weekend ook te zien op OkéTV samen met nog meer beelden uit de regio. De uitzending is te zien op kanaal 36 van Ziggo in de Bommelerwaard en op kanaal 41 van Ziggo in de gemeente Altena.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten