Genderen

Koningsdag 2019 Genderen

0

GENDEREN – In Genderen zal Koningsdag 2019 om 09:15 uur beginnen met een aubade en het hijsen van de vlag, waarna de huldiging van de inwoners uit Genderen plaats zal vinden. Aansluitend volgt een ballonnenwedstrijd voor de kinderen en de prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd uit 2018.

Om 09:45 uur zal clown Doedel optreden met zijn nieuwe show ‘Clown Doedel en de koninklijke wasserette’. Om de ochtend compleet te maken zullen we om 11:00 uur starten in het dorpshuis met de dorpsbrunch. Tijdens deze brunch zal ook het bezoek van het Koningshuis aan Amersfoort uitgezonden worden op een scherm zodat u dit niet hoeft te missen. U kunt zich hiervoor opgeven door middel van een mailtje te versturen naar info@oranjeverenigingjuliana.nl

In de middag zal er voor de eerste keer in Genderen “Mijn ouder is de beste” plaatsvinden. Kinderen van de basisschool kunnen samen met hun vader, moeder of verzorger meedoen. Zij zullen in duo’s strijden om de titel “beste ouder van Genderen”. Deze strijd zal plaatsvinden in en om het dorpshuis van Genderen. Opgeven kan op 27 april tot 12:00 uur in het dorpshuis of via bovenstaand e-mailadres.

Het avondprogramma zal om 19:00 uur starten met een kinderdisco waarna de finale avond van “Mijn ouder is de beste” plaatsvindt. Hier zal duidelijk worden wie de felbegeerde titel van “beste ouder van Genderen” zal krijgen. Er wordt afgesloten met een muziekavond.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Genderen