Drongelen

Kermis in Drongelen

0

Ja, het staat er echt! Er komt kermis in Drongelen. Kermis is n.l. het thema voor Koningsdag in Drongelen.

De kermis stond vroeger bekend als echt familie-uitje. Met die gedachte zijn de vrijwilligers van dorpshuis De Oude School aan de gang gegaan. En ze hebben weer een leuk programma bedacht met dit thema. Een programma voor jong en oud, dus voor het hele gezin.

Denk je aan kermis, dan denk je aan attracties. Er zullen verschillende attracties staan waar iedereen gebruik van kan maken. Welke attracties er zullen staan, dan verklappen we (nog) niet. Kom maar kijken. En er kan natuurlijk ook gesnoept, gegeten en gedronken worden, want het terras bij het dorpshuis is open.

Dus volop plezier en vertier in Drongelen. De kermis is geopend van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Hetgeen  allemaal te beleven is, is dus voor jong en oud. En je weet wat er gezegd wordt: als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders het automatisch ook naar hun zin. Alle redenen dus om naar De Oude School te komen!

Bij kermis hoort ook muziek. Overdag zullen er plaatjes gedraaid worden en ’s avonds is het natuurlijk weer de feestavond met live-muziek! Deze keer met band Solid Sound. Solid Sound is een pop/rock band. De band bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren muzikanten wiens passie ligt in het maken van muziek…..en dat kan je horen ook. Kom het zelf maar ervaren! Ze spelen nummers van oa Tina Turner, Robbie Williams, Ilse de Lange, Cher, Kid Rock, Joe Cocker, Anouk, The Scene. Dansen en meezingen dus. De feestavond begint rond half 9. Entree is uiteraard gratis.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Like dan de facebookpagina, www.facebook.com/oudeschooldrongelen of bezoek de website van het dorpshuis www.dorpshuisdrongelen.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Drongelen