Wijk en Aalburg

17de Plaats voor Rick Sonnema bij Europees kampioenschap Kata Senioren

0

Afgelopen donderdag 28-3-2019 stond voor Rick zijn eerste Europees kampioenschappen bij de senioren op het programma. Bij de loting woensdagavond werd Rick in een zware poule ingedeeld met onder andere Turkije (finalist) en Duitsland (bronzen finale). Maar buiten dat waren er zeker mogelijkheden.

Lang hield Sonnema een mooie 3e plaats in de poule vol na een goede waardering voor zijn kata gojushiosho. Montenegro, Duitsland en Rusland scoorden hoger waardoor ik op een 4e plaats stond. Als laatste was Turkije aan de beurt, hij kreeg de hoogste score in de poule en stootte Rick daar helaas mee van de 4e plaats. Een 5e plaats in de poule betekende helaas nipt geen tweede ronde omdat enkel de eerste vier door gaan.

Uiteindelijk is Sonnema gebaseerd op punten op een 17e plaats geëindigd. Zeker niet het resultaat waar Rick voor ging maar wel een goede start en een stap in de goede richting bij de senioren.

Foto: Leo Sonnema

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten