AalburgWijk en Aalburg

Sonnema Nederlands kampioen Kata Senioren 2019

0

Zoetermeer – Zondag 17 maart stond voor Rick in Zoetermeer het Nederlands kampioenschap Kata senioren op het programma. De eerste ronde won Sonnema overtuigend met 5-0. Ook de tweede ronde ging het goed en wist Rick na een mooie partij wederom overtuigend met 5-0 te winnen. Door deze overtuigende winstpartijen stond Rick in de halve finale.

Na een spannende partij wist Rick weer overtuigend met 5-0 te winnen! Ook in de spannende finale wist Sonnema overtuigend de winst naar zich toe te trekken, wederom 5-0 en daardoor overtuigend Nederlands kampioen senioren !!

Een goede opsteker en voorbereiding voor het Europees kampioenschap over twee weken in Guadalajara. De punten waar Rick de laatste tijd aan gewerkt heeft kwamen er goed uit, maar daarnaast zijn er ook weer nieuwe punten ontstaan om aan te werken en te verbeteren.

Foto: Leo Sonnema

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg