Almkerk

Sensation Almgaard White

0

ALMKERK – Om het grote succes van ons onderwijs te vieren, organiseert Talentenschool De Almgaard op donderdag 18 april een feest, om te vieren dat wij nu aan meer dan 100 leerlingen onderwijs mogen bieden.

Dit gaat heten: Sensation Almgaard White.

Vorig schooljaar meldde zich de honderdste leerling bij ons aan. In de jaren daarvoor durfden wij van zoveel leerlingen nog niet te dromen. Eigenlijk wilden we deze grote toename meteen vieren. Helaas ontvingen wij toen het verdrietige nieuws over Vince: Vince kreeg de diagnose kanker. Wij vonden het ongepast om in deze sfeer feest te vieren.

Hoewel de situatie rondom Vince momenteel stabiel is, is deze nog altijd zorgelijk en onzeker. Nadat we voor hem, en andere kinderen met kanker, het Christmas Foodtruck Festival organiseerden en hiermee een prachtig bedrag voor het Prises Maxima Centrum ophaalden, willen wij nu een nieuw en mooi evenement op poten zetten. Dit keer om ons onderwijs te vieren.

De school is sinds 2016 qua leerlingaantal in een stroomversnelling geraakt. We hebben zelfs een unit moeten plaatsen om ruimte te bieden aan alle kinderen. Met trots zeggen we nu onderwijs te mogen bieden aan 108 leerlingen! De Almgaard onderscheidt zich met talentonderwijs voor iedereen, het inzetten van vakleerkrachten en een fulltime hoogbegaafdheidsklas voor groep 5 tot en met 8.

Tijd dus voor een feestje!

Al onze leerlingen krijgen een workshop op 18 april. Dans, muziek, acrobatiek, etc. ‘s Avonds geven zij een geweldige show in ‘t Verlaat in Almkerk. Hier ontpopt zich dan ‘De Bende van de Witte Handjes’.

Graag nodigen wij een van uw journalisten uit voor deze avond. U bent natuurlijk ook van harte welkom tijdens de voorbereidingen.

Wij repeteren van 10.00 tot 14.00 uur op De Almgaard. De Bende van de Witte Handjes treedt op van 18.30 tot 20.00 uur in ‘t Verlaat. U bent van harte welkom.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Almkerk