Altena

Altena met drie waterschapsbestuurders vertegenwoordigd in Tiel

0

ALTENA – In het nieuwe bestuur van Waterschap Rivierenland hebben opnieuw drie bestuurders uit Altena zitting. Dit zijn Bas de Peuter uit Almkerk, Riet de Graaf uit Nieuwendijk en Hannie Visser-Kieboom uit Werkendam.

De Peuter heeft een geborgde zetel namens de categorie bedrijven en Riet de Graaf namens de categorie ongebouwd. Hannie Visser-Kieboom is gekozen namens het CDA. De drie bestuurders beginnen alle drie aan hun tweede periode; ook van 2015-2019 hadden zij zitting in het bestuur van Waterschap Rivierenland. Het bestuur bestaat uit dertig leden en zij worden donderdag 28 maart geïnstalleerd op het waterschapskantoor in Tiel.

Op de foto links Hannie Visser-Kieboom, Bas de Peuter en Riet de Graaf

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena