OKE Media

SamenLoop voor Hoop in Altena (Video)

0

ALTENA – Op 28 juni 2019 wordt weer gestart in Altena met Samenloop voor Hoop. 24 Uur lopen om geld in te zamelen voor KWF Kanker Bestrijding. Inmiddels zijn er al 42 teams gevormd dit tussentijds allerlei activiteiten ontwikkelen om geld bij elkaar te verzamelen voor het goede doel.

Samenloop voor Hoop gaat voor de tweede keer plaatsvinden in Altena op vrijdag28 en 29 juni 2019. De Samenloop is een 24 uurs wandelestafette  van de KWF.

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop?
Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:

De Openingsronde met survivors
Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie
‘s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie
Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Naar Amerikaans model
SamenLoop voor Hoop wordt het hele jaar door georganiseerd op verschillende plaatsen in Nederland en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Met ruim 4.800 edities per jaar is Relay for Life het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld.

De agenda van Team Altena kunt u vinden via de volgende linkt: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-brabant/altena/agenda/

Afgelopen vrijdag 31 januari  waren twee dames te gast die uitkomen voor Team 28 en u van alles vertellen in de video die we van hen maakte. De viedeo is ook te zien op Ziggo kanaal 41  regio Altena en Ziggo kanaal 36 regio Zaltbommel

<iframe src=“https://www.youtube.com/embed/fU_XIATYOX0″ allowfullscreen=”allowfullscreen” width=”853″ height=”480″ frameborder=”0″></iframe>

https://youtu.be/fU_XIATYOX0

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media