AltenaGenderen

Kunstwerk geplaatst in Genderen

0

GENDEREN – Op 5 februari werd het langverwachte kunstwerk geplaatst in Genderen op het plantsoen tegenover de Hervormde kerk in Genderen.

In de vroege en donkere miezerige ochtend van dinsdag 5 februari werd het kunstwerk, dat door kunstenaar Richard v.d. Koppel uit Genderen is ontworpen, geplaatst op het plantsoen tegenover de Hervormde kerk in Genderen, dat later officieel in gebruik zal worden gesteld. Het kunstwerk is tot stand gekomen in samenwerking van de Dorpsraad in Genderen en een aantal sponsoren die hebben bijgedragen in de kosten.

Nadat eerst een flink gat werd gegraven werd, door een paar medewerkers van Huib van Hemert grondwerken, werd een grote stelkomplaat in het gat geplaatst die al was voorzien van een flink aantal bouten, waardoor het kunstwerk werd vastgeschroefd. Daarboven werd weer grond gestort waar weer gras komt te groeien.

Na een paar uur was de klus geklaard en kwamen de eerste bezoekers kijken wat er allemaal aan de had was op dit vroege uur. Helaas was er nog weinig te zien, omdat het kunstwerk nog ingepakt zal blijven tot de officiële ingebruikname, die later in het voorjaar gebeuren.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena