Altena

Dansclub De Kets bestaat 25 jaar

0

SPRANG-CAPELLE – Dit jaar bestaat Dansclub De Kets 25 jaar en dat vieren ze met een feestje op zaterdag 16 februari, dat gehouden wordt in het BSD gebouw, Jeroen Boschstraat 1 te Sprang-Capelle.

Leden, oud-leden, vrijwilligers en belangstellenden zijn welkom om dit feest samen te vieren in het BSD gebouw. Men wordt verwacht vanaf 19.30 uur. De organisatie zorgt voor de hapjes en vertier en drankjes zijn voor eigen rekening.

Sinds 24 juli 2013 is Dansclub De Kets een zelfstandige stichting die danslessen verzorgt voor mensen met een verstandelijke beperking.

De leden komen uit de gehele regio, van Drunen tot Made/Oosterhout/Dongen en van Tilburg tot Aalburg en alle plaatsten daar tussen in.

Danslessen:
Bij dc “de Kets” worden de danslessen gegeven van september tot juni. Elke donderdagavond wordt er les gegeven in buurtcentrum Sprang-Driessen te Sprang-Capelle.

De lessen worden gegeven door André van der Schans, die al vanaf 1981 danst en in het verleden ook wedstrijden gedanst heeft. Gedurende het dansseizoen zijn er vrije dansavonden zoals thema- c.q. feestavonden.

Voor meer informatie kunt u de website eens bezoeken: https://dansclubdekets.nl/index.html

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena