OKE Media

CONCERT JEUGDMUZIEKDAG ALTENA

0
SONY DSC

Op zaterdag 9 februari wordt in ‘t Verlaat in Almkerk de Jeugdmuziekdag Altena georganiseerd.
Maar liefst 90 jeugdige muzikanten uit de gemeente Altena hebben zich aangemeld om een hele dag muziek te komen maken.

Het thema is deze dag: ‘ACTIE’. Om 10.30 uur start de repetitie met het hele orkest. De reeds toegestuurde muziekstukken worden dan doorgespeeld. Na de lunch volgen er groepsrepetities en met opnieuw een gezamenlijke repetitie wordt de middag afgesloten.

Vanaf 19.00 uur is het slotconcert en worden de muziekwerken die overdag zijn ingestudeerd ten gehore gebracht. Iedereen die hiervoor belangstelling heeft, wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, zodat u zelf kunt horen hoeveel plezier jeugdige muzikanten aan muziek maken beleven. De toegang is gratis!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media