Altena

Karin Schipper uit het bestuur getreden van sportvereniging W.I.K

0

Na 7  jaar ‘wikken’ is Karin Schipper uit het bestuur getreden van sportvereniging W.I.K. Jarenlang heeft zij zich als vrijwilligster belangeloos ingezet voor de gym- en turnvereniging uit Wijk en Aalburg.

Samen met Joke van der Kolk was Karin verantwoordelijk voor de technische zaken binnen W.I.K. Zij leidde de vergaderingen met het kader, puzzelde ieder jaarhet lesrooster in elkaar, zorgde voor opvolging en opleidingen van train(st)ers en assistenten. Sinds 2014 was Karin interim voorzitter van de vereniging.

Het afgelopen jaar van haar interim voorzitterschap was hectisch. Diverse raadsvergaderingen werden bijgewoond en er werd gepleit voor behoud van de sportzaal in de Tulpstraat en uitbreiding van de sportcapaciteit in d’Alburcht.
Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid overdrachtsdossier dat nog in opdracht van de gemeente Aalburg werd gemaakt en nu op de agenda van de gemeente Altena staat.

Karin zal nog als vrijwilliger en bestuurslid van Stichting d’Alburcht betrokken blijven bij de ontwikkelingen rondom MFC d’Alburcht.

Goof van Rijswijk is toegetreden tot het bestuur van W.I.K. Goof zijn kennis, ervaring en enthousiasme zijn zeer welkom. Goof zal de functie van secretaris voorlopig op zich nemen.

Jojanneke van Dalen maakt al ruim 4 jaar deel uit van het bestuur. Zij is verkozen tot voorzitter. Samen met André den Boer (penningmeester) en Esther van Leeuwen (algemeen bestuurslid) vormen zij het bestuur van SV W.I.K.

Sportvereniging Willen Is Kunnen viert in 2020 haar 65 jarige bestaan. Het is een vereniging waarin vooral op een recreatieve manier
gesport wordt: van peutergym tot damesturnen. De selectieleden nemen deel aan KNGU wedstrijden op regionaal niveau.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena