BommelerwaardSport

WTC Maas-Waal organiseert Neswaarden Cross te Aalst

0

Zaterdag 12 januari 2019 organiseert wielervereniging WTC Maas-Waal de 4 e editie van de vernieuwde Neswaarden Cross. Een MTB wedstrijd voor zowel licentiehouders als niet licentiehouders. Met aparte klassementen voor meisjes en jongens tot 20 jaar, mannen 50+ en Dames.

Inschrijving en prijsuitreiking is bij café Het Oude Veerhuis te Aalst. De wedstrijd maakt onderdeel uit van een Combiklassement voor MTB en CX met de Lithse Ham Cross van TC Lith op 2 februari 2019. Verder informatie en mogelijkheid tot voorinschrijving kunt u vinden op internet onder neswaardencross.info of wtcmaaswaal.nl.

Aanvang van de wedstrijd om 14.00 uur.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard