Altena

Week van Gebed 2019 zet recht voor ogen Genderen

0

'Recht voor ogen’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2019 plaats van 20 tot en met 26 januari. Christenen in de hele wereld komen in de Week van Gebed samen om te bidden voor elkaar, voor de stad, het land en de wereld.

Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Indonesië. De centrale Bijbeltekst voor de Week van Gebed is Deuteronomium 16 : 10 – 20. Een hoofdstuk waarin Gods voorschriften over festiviteiten als vanzelf overgaan in de opdracht om rechters aan te stellen en niets anders te zoeken dan het recht. Voor Christenen in Indonesië is dat geen vreemde combinatie.

De interkerkelijke bijeenkomsten, voorbereid door de beide kerken van Genderen, vinden op zondag na de dienst plaats en van maandag tot en met zaterdag om 19.00 uur en het duurt een klein uur. Ieder die mee wil bidden is hartelijk welkom. Meer informatie www.weekvangebed.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena