OKE Media

Toneelvereniging Velddriel – St. Genesius brengt brengt toneelstuk Het Geld ligt voor het oprapen! op de planken

0

Toneelvereniging Velddriel – St. Genesius brengt brengt toneelstuk Het Geld ligt voor het oprapen! op de planken.

Vanaf eind medio februari staan ze maar liefst drie keer met een avondvoorstelling op de planken in De Boxhof te Velddriel met een heerlijk luchtig, komisch en doldwaze klucht die gebracht wordt op een manier zoals alleen Toneelvereniging Sint Genesius uit Velddriel dat kan!

Titel: Geld voor het oprapen!

Het spel speelt zich op een waddeneiland af. Sybren, een jutter, heeft een zeer verouderd museum. Koert heeft een concurrerend juttermuseum, aan de overkant. Sybren en Koert kunnen elkaar het leven behoorlijk zwaar maken. Lara, de vrouw van Sybren, heeft grote plannen, maar niet met haar man, maar met Johan, de hotelier. Gosse, de plaatselijke journalist, snuffelt regelmatig op het toneel, altijd op zoek naar het laatste nieuws.
Op een dag komen twee ambtenaren, Pieter en Hester, naar het eiland toe. Zij willen het museum van Sybren een behoorlijke grote subsidie aanbieden. Maar dat valt nog niet zo mee. Sybren wil eigenlijk alles bij het oude houden. En dit terwijl het Geld voor het oprapen ligt…

Toegangskaarten ook online te koop

De uitvoeringen zijn op zaterdag 16 februari, vrijdag 22 en zaterdag 23 februari a.s. in De Boxhof te Velddriel. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.
Kaartjes zijn online (met korting) te koop op nieuwe website: www.toneelvelddriel.nl en bij Astrid Kledingshop (Kerkdriel), Deco Home Poulisse (Velddriel)

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media