Altena

Oude plaatnaamborden Altena verkopen voor het goede doel

0

Binnenkort worden alle plaatsnaamborden (komborden) in de 21 dorpen in de gemeente Altena vervangen. Het oude plaatsnaambord met daaronder de naam van de oude gemeente wordt vervangen in een nieuw plaatsnaambord met daaronder de naam van de nieuwe gemeente Altena.

CDA Altena heeft vragen gekregen van inwoners en stelt voor deze oude plaatnaamborden te verkopen aan de inwoners.  Otto van Breugel van het CDA zegt “Ik denk dat de vraag, onder onze inwoners groter zal zijn dan het aanbod. Daarom een eerlijke verloting. Het lijkt mij erg leuk om een oud bord op te hangen op een leuke plaats bij je thuis. Verder lijkt het mij een goed idee om hieraan een geringe vraagprijs te koppelen en de opbrengst  te besteden aan een goed doel in onze nieuwe  gemeente Altena. Het mes snijdt zo aan twee kanten”.

Klik hier voor de schriftelijke vragen ingestuurd door CDA Altena

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena