Bommelerwaard

Ontwikkelingen rondom de buitenstad Zaltbommel gaan snel

0

Op dinsdag 22 januari  zal om 20.00 uur de Vereniging Vestingstad in de Poorterij met de leden en andere belangstellenden in discussie gaan over de ontwikkelingen rond de Buitenstad.Leden van de Werkgroep Buitenstad hebben namens de vereniging in de Klankbordgroep Buitenstad van de gemeente Zaltbommel zitting.

Deze leden hebben namens alle Verenigingsleden en namens verontruste belangstellenden die de petitie getekend hebben het woord gevoerd. De vereniging wil daarom met alle leden en betrokkenen die de petitie getekend hebben het bereikte bespreken en het standpunt ten aanzien van de nieuwe plannen bepalen.

Om in te schatten hoeveel mensen er komen verzoeken wij u zich op te geven via vestingstadzaltbommel@gmail.com. U bent van harte welkom!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard