OKE Media

Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2018 is MR. Coils B.V. uit Zaltbommel

0

Zaltbommel/Maasdriel- Op donderdagavond 31 januari 2019 is bekendgemaakt wie de Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2018 is en welk bedrijf de Talent Award Bommelerwaard 2018 heeft gewonnen. 300 ondernemers en bestuurders uit  de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel werden feestelijk ontvangen bij de Poorterij te  Zaltbommel over een feestelijke rode loper.

De avond werd begonnen met een mooie openingsfilm van Bedrijvig Bommelerwaard.  Toine van Peperstraten nam de presentatie voor zijn rekening. De genomineerden deelden hun kennis en ervaring  en inspireerden de gasten. Ter afsluiting vond een feestelijke netwerkborrel plaats.

Winnaar categorie  Talent Award  Bommelerwaard 2018 MR. Coils B.V. te Zaltbommel– Michel Italiaander

Baanbrekers in innovatieve diagnose en behandelmethoden Michel is een prachtig voorbeeld van een ondernemer die het neusje heeft om precies op de juiste momenten op de juiste plek te zijn. Het lijkt geluk, maar dat is het niet. In 5 jaar tijd is MRCoils in staat gebleken om wetenschappelijk onderzoek te versnellen en bruikbare innovaties gereed te maken voor de klinische markt.

Ze dragen bij aan onderzoeken naar ziekten als Parkinson, Alsheimer, MS en kanker. De jury is overtuigd van het ondernemerschap van Michel Italiaander, die in 5 jaar tijd een  Startup heeft uitgebouwd tot een bedrijf van 80 man.

Maar de jury hoopt wel dat de groei de komende jaren in goede banen geleid blijft worden.

De overige genomineerden waren:

– Britt & Lynn te Kerkdriel – Britt Werner en Lynn van Roij
– Blokhutboot.nl te Heerewaarden – Glenn Cornelissen 

Winnaar categorie Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2018 Palital Feed Additives B.V. te Velddriel– Henry van den Bighelaar

Bijdragen aan een cleane veeteelt. Iedere vleesetende consument wil graag een schoon, betrouwbaar en veilig stukje vlees op zijn bord. Palital is hard op weg om de wereld te veroveren met een additief voor veevoeder genaamd butyraat, dat volledig antibioticum vrij is.

De jury is enthousiast over de bijdrage van Palital aan de gezondheid van mens en dier. Middels dit alternatief voor antibioticum dragen ze bij aan de bestrijding van de risico’s voor de volksgezondheid Uniek aan Palital is, dat zij het volledige proces zelf beheersen op hun indrukwekkend bedrijf in Velddriel.

Op deze locatie ontwikkelen ze naast butyraat ook ureum. Niet alleen hebben ze de ambitie, maar ook met hun doordachte bedrijfsstrategie, zijn ze hard op weg om wereldkampioen Butyraat te worden.

De overige genomineerden waren:

– De Groot Techniek BV te Brakel– Kees de Groot
– Kwekerij van Wijgerden te Bruchem – Peter en Jenny van Wijgerden

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media