Altena

Nieuwjaarsconcert Kunst Na Strijd

0

Op zaterdagavond 19 januari organiseert Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd haar nieuwjaarsconcert. Op deze gezellige avond zal zowel het Opleidingsorkest als het Harmonieorkest spelen. Zoals u van Kunst Na Strijd gewend bent zal de avond bestaan uit lichte muziek. Tijdens het concert is de bar geopend, zodat u onder het genot van een drankje van de avond kunt genieten.

Het concert wordt geopend met een optreden van het Opleidingsorkest. Sinds de zomervakantie repeteert deze groep muzikanten met elkaar onder leiding van Olaf Baeke. Veel leden van dit orkest hebben van oktober tot december 2017 meegedaan met de blazersklas op basisschool Eben Haëzer. Het resultaat na ruim een jaar les is verrassend!

Het Harmonieorkest van KNS staat ook onder leiding van Olaf Baeke. Zij zullen deze avond verschillende muziekstijlen laten horen. Geen “zware kost” maar een luchtig concert met zeker ook herkenbare melodieën. Dat past bij het doel van de avond. Een laagdrempelig concert waarbij u binnen loopt als het u uitkomt, een drankje haalt aan de bar en na afloop met elkaar nog even kunt napraten.

Kom ook proosten op het nieuwe jaar bij Kunst Na Strijd in ’t Rondeel te Woudrichem! Aanvang concert 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Entree is gratis.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena