Drongelen

Live accordion muziek in Drongelen

0

DRONGELEN – Het dorpshuis in Drongelen is in de winterperiode op vrijdagmiddag en –avond geopend. Qua sfeer lijkt het dan wel bruin café. Gezellig onder elkaar zijn is dan het motto. En het is dan ook zeker gezellig. Op vrijdag 25 januari wordt het nog gezelliger, want dan is er live accordeonmuziek.

Richard van Niftrik en Coriene Schuurmans zijn zeer bekend met hun accordeonmuziek en speelstijl. Zij komen naar dorpshuis De Oude School in Drongelen en zorgen voor de muzikale invulling op vrijdagavond 25 januari. Het dorpshuis is ’s avonds open vanaf 19.00 uur. De verwachting is dat de eerste noten rond 20.00 uur gespeeld gaan worden. De entree is gratis, dus kom gerust eens kijken (en luisteren)!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Drongelen