Genderen

Inschrijving tweede editie Ertepikkers Quiz gestart

0

GENDEREN – Na een succesvolle eerste editie, met 36 deelnemende teams en twee avonden die bol stonden van spanning en plezier, besloot de organisatie ook in 2019 weer een Ertepikkers Quiz te organiseren.

Op vrijdagavond 21 juni zal de eerste quiz-avond zijn. Teams werken vanuit een zelfgekozen locatie aan de meest uiteenlopende vragen en opdrachten. De finale-avond is weer gepland tijdens de Genderse Zomerfeesten. Op donderdag 22 augustus zal in de feesttent duidelijk gaan worden wie dit jaar met de felbegeerde Ertepikkers Bokaal naar huis gaat. De inschrijving is inmiddels geopend. Teams kunnen zich aanmelden op www.gendersedorpsquiz.nl

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Genderen