Altena

Fractie CDA Altena heeft zich laten voorlichten

0

SLEEUWIJK – De fractie van CDA Altena heeft zich zaterdagmorgen 26 januari op locatie laten voorlichten bij paardensportvereniging “De Nieuwe Roef”. Bestuursleden Jolanda de Jong en Aaf Bos hebben de fractie en de kersverse wethouders Matthijs van Oosten en Roland van Vugt hun visie gegeven op de problematiek die ontstaat als zij hun weidegronden kwijt raken t.b.v. de realisatie van een atletiekbaan.

Allerlei alternatieven zoals verhuizing van de vereniging, het deels verplaatsen van de weidegronden of een alternatieve invulling van de atletiekbaan zijn aan de orde gekomen.  Eén ding drukte de dames de CDA-fractie op het hart: “Laat ons niet nog jaren in onzekerheid.”.

Na een rondleiding over de terreinen is het werkbezoek  afgesloten. Maar niet nadat de schetsen nog op tafel kwamen van alle plannen die de paardensportvereniging heeft.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena