OKE Media

Eddy Zoëy – De Geschiedenis van de Nederlandstalige Popmuziek

0

In ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’ neemt Eddy Zoëy je mee op reis door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Eddy Zoëy en zijn formidabele band laten alle iconische liedjes horen, die inhoudelijk stáán, voor exact die tijd.
Een avond van jeugdsentiment en -op z’n minst- mee neuriën (hoogstwaarschijnlijk; hard meezíngen), want ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’, is één groot feest van herkenning!
Eddy vertelt gepassioneerd. De Nederlandse taal in de popmuziek, er is veel over te doen; sommigen háten het, anderen wíllen niet anders. De reden? Muziek in je moerstaal komt harder binnen en dat kan enorm confronterend zijn. Wanneer een lied in ’t Nederlands wordt gezongen, kún je niet om de inhoud heen. Eddy gaat in op de inhoud en tijdsgeest van alle liedjes die ze spelen.
Wanneer: vrijdag 25 januari 2019 20:15 uur
Waar: de Poorterij, Nieuwstraat 2 in Zaltbommel
Entree: € 18,50
Website http://www.de-poorterij.nl/programma/muziek/eddy-zo%C3%ABy-de-geschiedenis-van-de-nls-talige-popmuziek/

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media