AlmkerkVideoreportagesWoudrichem (regio)

Burgemeester reikt eerste lintjes uit in de gemeente Altena

0

Altena – Burgemeester Marcel Fränzel heeft op woensdagavond 30 januari de eerste lintjes van de gemeente Altena uitgereikt. Leden van het voormalige SIGMA team Altena die tien jaar of langer in dienst waren kregen de koninklijke onderscheiding.

De volgende mensen kregen de het lintje vanavond opgespeld : Dhr. J. Dammers, Dhr. C.L. van het Einde, Dhr. J. Oost, Mevr. A.M.J. Oost – Duijster, Dhr. G.P.M. van der Pol, Mevr. A. Boterblom, Dhr. D. Rochat, Dhr. J. Vos, Mevr N. Nieuwkoop – van Wijk.

Het SIGMA (Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie) stond klaar om bij grote medische incidenten bij te springen ter ondersteuning van de ambulancedienst.

Reacties

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Almkerk