BommelerwaardSport

Arnold Stam de sterkste bij de Neswaardencross in Aalst 

0

Sinds enkele jaren staat in januari de Neswaardencross in Aalst op het programma. Samen met de Lithse Ham Cross maakt deze wedstrijd van WTC Maaswaal onderdeel uit van een combi klassement. Het is dus zaak meteen al in Aalst een goede uitslag neer te zetten, maar dat was niet gemakkelijk want de regen van de afgelopen dagen en zeker die op de dag van de wedstrijd had het parcours in een echte modderpoel veranderd. En als je onder die zware omstandigheden Arnold Stam aan de start hebt staan dan weet je meteen ook dat hij zich in zijn element voelt.

In zijn gloriedagen bij het marathonschaatsen toen er nog veel op niet overdekte banen gereden werd, wist je bij voorbaat als het regende en waaide kon je Stam verwachten. En dat was zaterdagmiddag niet anders. Stoempen en stampen zoals hij het verwoorde. En ook dit keer stond er geen maat op de rijder uit Sprang-Capelle. Onbedreigd reed hij naar de overwinning. En zaterdagavond gaat hij gewoon weer een marathon schaatsen met zijn jongste zoon. En de wasmachines bij de meeste deelnemers draaien vanavond waarschijnlijk overuren.

Neswaardencross in Aalst | OKE TV

Arnold Stam de sterkste bij de Neswaardencross in Aalst Gemeente Zaltbommel op Oke TV OKÉ FM De Neswaarden Aalst Gelderland

Geplaatst door Oke TV op Zondag 13 januari 2019

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard