Bommelerwaard

Zaltbommelse “Gele Hesjes” tonen solidariteit met landelijke acties

0

De solidariteitsactie van de Zaltbommelse “Gele Hesjes” op het fietspad van de Martinus Nijhoffbrug over de A2 bij Zaltbommel is zaterdagmiddag uiterst rustig verlopen. Niet meer dan een tiental sympathisanten verzamelden zich zaterdagmiddag bij de brug.

Enkele van hun vertrokken alweer toen er een politieauto verscheen. Toen de overgebleven actievoeders aan de agenten beloofden geen gekken dingen te doen die onder andere de verkeersveiligheid in gevaar zou brengen vertrok de politie weer.

De actiegroep verklaarden ook dat dit totaal niet hun bedoeling was, ze wilden met deze actie alleen maar hun solidariteit met de grote landelijke groepen onderstrepen. Het is niet helemaal duidelijk waar de betogers precies tegen demonstreren.

Het is een los verbond van demonstranten die een lange lijst met uiteenlopende actiepunten hebben. En toen het ook nog stevig begon te regenen vertrokken ook de overgebleven demonstranten.

Zaltbommelse Gele Hesjes | OKE TV

Zaltbommelse “Gele Hesjes” tonen solidariteit met landelijke acties Oke TV OKÉ FM Oké Redactie

Geplaatst door Oke TV op Zondag 2 december 2018

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard