Altena

Woudrichem slaat op 1 januari 2019 af richting Altena

0

Woudrichem slaat op 1 januari 2019 af richting Altena. Voordat dit zover is, kijkt het gemeentebestuur van Woudrichem over de schouder terug op 45 jaar gemeente Woudrichem. Dit doen zij graag samen met de inwoners op woensdagavond 19 december vanaf 19.00 uur op De Werf in Woudrichem.

Tussen 19.30 tot 20.30 uur blikt burgemeester Arie Noordergraaf op bijzondere wijze met verschillende gasten terug op de gemeente Woudrichem en kijken we vooruit naar Altena. Aansluitend is er natuurlijk een hapje en een drankje en is er gelegenheid bij te praten en elkaar de hand te schudden.

Inwoners van de gemeente zijn van harte uitgenodigd dit bijzondere afscheid mee te maken

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena