Altena

Winterfair Genderen

0

Op 8 december werd in het Prisma gebouw aan de Kelderstraat 1 in Genderen een Winterfair gehouden, waar het vanouds altijd druk en gezellig is.

Tijdens de Winterfair was er van alles te beleven, zo kon men genieten van veel lekkers en in het hele gebouw waren verschillende activiteiten te beleven, zoals sjoelen en kaartrekken. Fanfare Excelsior uit Genderen zorgde voor de muzikale kerstsfeer.

Onderstaande video geeft een korte impressie van de Winterfair.

Winterfair Genderen | OKE TV

Op 8 december werd in het Prisma gebouw aan de Kelderstraat 1 in Genderen een #Winterfair | Een korte impressie van de Winterfair ook te zien op Oke TV Ziggo kanaal 41 regio Altena eb Ziggo kanaal 36 regio Zaltbommel OKÉ FM

Geplaatst door Oke TV op Zaterdag 8 december 2018

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena