Altena

Weerstation Genderen werkt weer als vanouds

0

Weerstation Genderen, het weerstation voor Altena en omgeving, is weer gerepareerd en laat het actuele weer en de voorspellingen voor Altena en omgeving weer zien. Weerstation Genderen geeft de meest betrouwbare informatie weer en haalt een score van 98%.

De complete elektronica is vervangen en dat heeft voor de beheerder een aardig kostenplaatje opgeleverd. We zoeken daarom een sponsor die wil bijdragen in de kosten. Hoeveel de kosten zijn kunt u opvragen door een email te sturen naar: webmaster@weerstation-genderen.nl.

Als tegenprestatie mag u 1 jaar lang gratis adverteren voor het hele bedrag op www.genderen.org en www.altena-regionieuws.nl. Voor de helft van het bedrag mag u half jaar lang adverteren op bovengenoemde websites. In dat geval kunnen er twee sponsoren meedoen.

Interesse? Wij zouden dan prima geholpen zijn en waarderen uw bijdrage. Uw bedrijf komt op die manier bij duizenden bezoekers onder de aandacht van onze websites.

Weerstation Genderen is al jaren het gezicht van Altena wat het weer betreft en wordt gratis aangeboden, maar is afhankelijk van sponsoren.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena