AgendaBommelerwaard

Vrouwen in gesprek over zorg en veiligheid

0

Liesbeth Faas en Mieke Boas van D66 Maasdriel verzorgen maandag 14 januari 2019 een inspiratieavond voor de vrouwen van Maasdriel. Belangstellenden zijn welkom in cultureel centrum De Leyenstein in Kerkdriel. De avond begint om 20.00 uur en de entree (en de koffie) zijn gratis.

Onderwerp van de inspiratieavond is thuiszorg/mantelzorg en veiligheid. Voor de organisatie is samenwerking gezocht met stichting Welzijn Bommelerwaard.

Liesbeth en Mieke gaan graag in gesprek met de vrouwen van Maasdriel. Honderd jaar na het verkrijgen van het stemrecht voor vrouwen zijn er nog altijd meer mannen dan vrouwen actief in de (lokale) politiek.

Aan alle vrouwen van Maasdriel de oproep zich te laten horen. D66 Maasdriel organiseert de avond als vervolg op de geslaagde eerste avond die in maart 2018 is gehouden. Uit die avond en vervolggesprekken kwamen de genoemde thema’s nadrukkelijk naar voren.

In verband met de beperkte plaatsen is aanmelden gewenst. Dit kan via de website van de afdeling
D66 Bommelerwaard op https://bommelerwaard.d66.nl/ onder het kopje Agenda.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Agenda