Altena

Vijf wethouders in de nieuwe gemeente Altena

0

De beoogde coalitiepartijen in de nieuwe gemeente Altena hebben op 27 december 2018 opnieuw met elkaar gesproken. Volgens formateur Brigitte van Haaften  verlopen de gesprekken in goede sfeer goed en conform de planning.

Partijen hadden de aanstaand waarnemend burgemeester, de heer Marcel Fränzel, uitgenodigd en hebben met hem over diverse onderwerpen van gedachten gewisseld. Inmiddels is bekend dat er in het college van de gemeente Altena vijf fulltime wethouders plaats zullen nemen. Het CDA krijgt twee wethouders, Altena Lokaal, de SGP en Progressief Altena elk één.

De volgende gesprekken zijn in het nieuwe jaar gepland, dan zullen met name de ruimtelijke en economische thema’s aan de orde komen.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena