AltenaSport

Verkeersmaatregelen tijdens wedstrijd Kozakken Boys – Vitesse

0

Donderdag 20 december om 18.30 uur speelt Kozakken Boys thuis tegen Vitesse uit Arnhem. Vanaf 17.00 uur gelden de volgende  tijdelijke verkeersmaatregelen rond het voetbalcomplex aan de Kozakken Stoep / Lange Wiep in Werkendam:
– De Lange Wiep is donderdag 20 december vanaf 17.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer.
– Verkeer van en naar de Werkensepolder (Richter/Monnikenhoef) moet omrijden via de Sasdijk.
– Op de Monnikenhoef en Borcharenweg is aan beide zijden een parkeerverbod van kracht op donderdagavond vanaf 17.00 uur. Ook worden de parkeerverboden op de Schans actief gehandhaafd om de doorgang open te houden.

Parkeren
Verkeersregelaars begeleiden het parkeren langs de Kozakken Stoep/ Lange Wiep, om zo de doorgang voor hulpdiensten te garanderen en zoveel mogelijk auto’s langs de Lange Wiep te kunnen parkeren. Enige overlast in de omliggende wijken is niet uitgesloten. De BOA’s van de gemeente zullen toezien op parkeerovertredingen.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena