Bommelerwaard

Stem op Maasdrielse vrijwilligers

0

De gemeente Maasdriel mocht ook dit jaar vrijwilligers voordragen voor de publieks- en passieprijs van de Meer dan Handen vrijwilligersprijs. Op 17 januari wordt bekend gemaakt wie er dankzij de stemmen van het publiek is genomineerd voor de prijs. Stemt u mee op onze Maasdrielse kanjers? Wij stellen ze graag aan u voor:

Help Elkaar Maasdriel
Sinds juni 2014 zamelen de vrijwilligers van Help Elkaar Maasdriel kleding, voedsel, speelgoed en nog veel meer in voor Maasdrielenaren die het financieel zwaar hebben, om wat voor reden dan ook. Het is een particulier initiatief waar de liefde voor de medemens vanaf spat.

Wim van Zuilekom
Wim is vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk. Hij zet zich ondanks zijn eigen beperkingen onvermoeibaar in voor statushouders in de Bommelerwaard. Hij heeft er met zijn ervaring en input voor gezorgd dat minimaregelingen veel toegankelijker zijn geworden voor deze doelgroep. Dit zorgt er voor dat zij beter mee kunnen doen in de samenleving.

Stemt u mee?
Samen kunnen we er voor zorgen dat Help Elkaar Maasdriel de publieksprijs en Wim van Zuilekom de passieprijs winnen. Dat zou een mooie extra waardering zijn voor het goede werk dat zij doen!
U kunt nu stemmen op Wim van Zuilekom en Help Elkaar Maasdriel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard