AalburgAltena

Schaatsbaan in het centrum van Wijk en Aalburg is OKÉ

0

Een ijsbaan op de marktplein zonder dat het vriest. In Wijk en Aalburg kan het. Ondernemersvereniging Hart van Aalburg plaatsen midden op de marktplein een kunstbaan. Vier dagen lang kan er naar hartenlust geschaatst worden op de Assuflex/RegioBank schaatsbaan van 300m2 met overdekt verwarmt horecaterras en muziek.

Ook dit jaar zal de familiezender van de streek OKÉ radio en tv aanwezig zijn. OKÉ FM zendt vanaf donderdag 13 december tot en met zaterdag 15 december live vanaf de Markt uit. De omroep houdt gelijktijdig net als vorig jaar een “Glazen Huis” actie nu ten bate van Park Veldzicht in Genderen.

Iedereen kan een donatie doen of tegen een kleine honorering een plaatje aanvragen.

OKÉ radio is in de streek Altena en Bommelerwaard te beluisteren via de kabel op 102. Daarnaast hoort u OKÉ FM in de ether op 106.4 FM, 105.3 FM, 104.9 FM en wereldwijd via de gratis OKÉapp.

OKÉ televisie kijk je via de ziggokanalen 36 en 41 | www.okefm.com

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg