Bommelerwaard

Pakjes vullen voor de Voedselbank

0

Met Kerst vieren we hoe God in Jezus kwetsbaar en afhankelijk van mensen in de wereld komt. Destijds was er voor Hem geen plaats in de herberg en belande Hij zelf in de voederbak. Wat zou het mooi zijn als we tegen Kerst een volle stal zouden hebben en dat de dozen met Kerstmis een gevuld pakket zijn voor de mensen die van de voedselbank afhankelijk zijn.

Momenteel zijn in de kerken van katholiek Bommelerwaard, de kerststal en de dozen nog leeg. De pastores kijken nog vertwijfeld hoe we die dozen nog kunnen vullen. We hopen op uw hulp te mogen rekenen om deze lege dozen samen te vullen zodat het voor iedereen een Kerstfeest kan worden.

Bood­schappenlijstje
Lijstje van houdbare levens­mid­de­len die altijd welkom zijn:

  • Koffie en thee
  • Rijst en pastaproducten
  • Sauzen voor rijst of pasta
  • Jam, appelstroop, pindakaas, enz.
  • Conserven: groente, vis of soep
  • Blikken aanmaaklimonadesiroop

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard