Bommelerwaard

Informatie avond geitenboerderij Hurwenen

0

Inwoners van Hurwenen en Rossum hebben verontrust gereageerd op de vergunning verlening door de Raad van State voor de uitbreiding van de geitenboerderij van Alexander van der Schans in Hurwenen. De uitbreiding is gepland tussen de huidige boerderij aan de Molenstraat in Hurwenen en de H.C. de Jonghweg in Rossum.

De dorpsraden van Hurwenen en Rossum hebben de bewoners toegezegd een informatieavond te organiseren waarbij de GGD (gezondheidsrisico’s), Alexander van der Schans en vertegenwoordigers van de Stichting Gezond & fris, Hurwenen en Rossum aanwezig zullen zijn.

De gemeente heeft dit voorjaar een aantal externe partijen opdracht gegeven het dossier te bestuderen en daarover te adviseren. Het eindrapport daarvan laat nog steeds op zich wachten; daarom heeft de wethouder aangegeven hierover geen mededelingen te kunnen doen. De dorpsraden hebben besloten de informatieavond toch door te laten gaan en hebben de wethouder uitgenodigd om aanwezig te zijn.

De informatieavond is op woensdagavond 19 december van 20u00 tot 21u30 in dorpshuis de Parel Rossum aan de Kerkstraat 7 te Rossum

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard