Altena

Het goede doel van het OKE FM GLAZENHUIS dit jaar is Park Veldzicht

0

Elk jaar rondom de Moonlight Shopping organiseren Oké FM samen met ondernemersveringing Hart van Aalburg een Glazen Huis actie. Dit jaar is gekozen voor een educatieve doel, Park Veldzicht in Genderen.

Park Veldzicht is de ontmoetingsplaats voor jong en oud waar u sfeervol kunt genieten van wat de natuur te bieden heeft. Het motto: van iedereen, voor iedereen, door iedereen biedt Park Veldzicht mogelijkheden voor de hele regio. Naast dagbesteding, liggen de prioriteiten vooral op de educatieve inrichting van Park Veldzicht. Zo komt er een educatieve waterspeelplaats en zijn de eerst stappen al gezet in de totstandkoming van een biologische pluk- en moestuin.

Er wordt samenwerking gezocht met het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs in de regio om leerlingen kennis te laten maken met natuur en milieu. Ook zullen we samen met Vereniging Altenatuur in gesprek gaan over het samenstellen van de pluktuin en de bloemenstroken.

De kinderboerderij op Park Veldzicht is nog niet gerealiseerd en staat op de planning voor volgend jaar. De dieren die aanwezig zijn, leven gezond en wel in hun verblijf.

De opbrengst komt ten goede aan het educatieve kabouterbos.🎅🍄 Leerlingen van de Prinsentuin hebben spaarpaddenstoelen🍄 gemaakt, die bij de winkeliers in Aalburg komen te staan.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena