AltenaVeen

Getuigen gezocht na in brand gestoken caravan in Veen

0

In de nacht van van donderdag op vrijdag was het weer raak in Veen. Op de kruising van de Witboomstraat  en de Van der Loostraat is een caravan in vlammen opgegaan.

Getuigen
De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen van deze brandstichting.  Volgens buurtbewoners was er een groep van zo’n 50 mensen aanwezig op de kruising toen de caravan in vlammen opging. Terwijl de caravan in brand stond werd er vuurwerk in het vuur gegooid. Er raakte niemand gewond.

Wel zijn twee auto’s door de brandstichting zwaar beschadigd. De benadeelden doen aangifte.

Onderzoek
Dergelijke brandstichtingen leveren gevaarlijke en onveilige situaties op voor de omgeving. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart. Weet u meer van deze brandstichting of heeft u iets gezien? Deel dan uw informatie met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena