Bommelerwaard

Er is weer veel te doen in de kerstvakantie

0

In de aanloop naar oud en nieuw organiseren veel verenigingen, comités en dorpsraden activiteiten om 2018 feestelijk af te sluiten en 2019 mooi te beginnen. Een overzicht van deze activiteiten leest u deze week op www.zaltbommel.nl/oudennieuw.

Geniet samen van de activiteiten!
Burgemeester Rehwinkel: “Zoals gebruikelijk wordt er veel heel veel georganiseerd. In alle plaatsen in de gemeente is in de aanloop naar oud en nieuw wel wat leuks te doen. Ik roep iedereen op om te genieten van alles dat geboden wordt, en doe dat vooral samen. En geef de organisatoren een compliment, dat hebben ze verdiend!”

Oliebollenroute 31 december
Op 31 december bezoekt een afvaardiging van het gemeentebestuur en de gebiedscoördinator een aantal activiteiten tijdens hun ‘oliebollenroute’. Zij brengen onder andere een bezoek aan het carbid schieten in Bruchem en bij ‘Bij Truuske’ in Kerkwijk. Alle organisatoren van evenementen trakteren zij op oliebollen

Activiteitenkalender versie 18 december 2018

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard