AltenaBommelerwaardSport

De lange adem voor de tweede maal te gast op de ijsbaan in Breda

0

Zaterdag 22 december zijn de landelijke marathon toppers weer te bewonderen op kunstijsbaan aan de Terheydenseweg in Breda. Het betreft hier de achtste wedstrijd van de KPN Cup. Sjoerd den Hertogh voert dit klassement aan. Ook de regio is vertegenwoordigt in de diverse categorieën, bij de heren Top divisie zijn het Robert van Dalen uit Giessen en Danny Stam uit Sprang Capelle.

Bij de dames is de regio nog beter vertegenwoordigd met uit Zuilichem de zussen Clarissa en Elsemieke van Maren. Dan is er ook nog Dominique van der Stelt uit Genderen die samen met Floor Peters uit Vught hun huid duur willen verkopen voor de regionale sponsor, Verschoor Groen en Recreatie uit Almkerk die samen met Rekenservice hoofdsponsor is van het team, Rekenservice VGR.

Ook bij de beloften is de regio vertegenwoordigd, met Maikel Stam in Alkmaar goed voor zijn eerste podium plaats, en Roel van der Stelt uit Genderen. Ook oud Almkerker Robbert Mekelenkamp zal hier proberen een mooie prestatie neer te zetten. De spits zal worden afgebeten door de Regio Top dames een opstap divisie voor promotie naar de Top divisie, zal aan de start staan Francine van Eck uit Zuilichem, Stephanie Herpers uit Sleeuwijk en Sanne van Heel uit Zaltbommel. De eerste wedstrijd zal om 17.00uur starten.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena