Bommelerwaard

Collectieve zorgverzekering via de gemeente Zaltbommel en Maasdriel

0

Wij en de gemeente Maasdriel vinden dat iedereen een goede zorgverzekering verdient. Ook als u een laag inkomen hebt. Daarom bieden wij in 2019 zowel met VGZ als met Menzis een collectieve zorgverzekering aan. Als u deelneemt krijgt u van de verzekeraar korting op de premie en van de gemeente een extra bijdrage in de premie van de aanvullende verzekering. U mag de verzekering zelf samenstellen.

Hebt u interesse met een collectieve zorgverzekering via de gemeente?
U komt in aanmerking voor de collectieve zorgverzekering als u en uw eventuele partner in onze gemeente of de gemeente Maasdriel wonen. Daarnaast heeft u netto een gezamenlijk inkomen tot 130% van het minimuminkomen. Deze bedragen zijn per maand:

  • Als u jonger dan de pensioengerechtigde leeftijd bent:
    •  Gezin/echtpaar: €1758,22
    •  Alleenstaande: €1230,75
  • Pensioengerechtigde leeftijd of ouder:
    • Gezin/echtpaar: €1.893,48
    • Alleenstaande: €1.384,97

Kijk op www.gezondverzekerd.nl voor meer informatie over pakketten, vergoedingen en aanmelden. Of neem contact op met de gemeente Maasdriel via telefoonnummer 14 0418. Ook als u in onze gemeente woont, belt u met de gemeente Maasdriel.

Heeft u al een collectieve zorgverzekering bij Menzis via de gemeente?
Dan kunt u hiervan nog een jaar gebruik maken. Per 1 januari 2020 stopt deze regeling. Vanaf 2020 kunt u gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van VGZ via de gemeente. In het najaar van 2019 nemen wij contact met u op over uw zorgverzekering voor 2020.

Inloopspreekuur 27 december
Heeft u nog vragen over de collectieve zorgverzekering via uw gemeente? Kom dan naar het inloopspreekuur op 27 december tussen 10.00 en 12.00 uur op het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard