Altena

Christmas Walk Ondernemersvereniging de Linden Andel

0

Door ondernemersvereniging de Linden uit Andel wordt op zaterdag 15 december een Christmas walk gehouden. Van de leden van de ondernemersvereniging doen 11 leden mee aan dit evenement.

De deelnemers kunnen zelf hun tempo en route bepalen en men kan starten tussen 10.00 en 14.00 uur en men moet om 16.00 uur bij de laatste van de elf geweest zijn Ze mogen starten waar ze willen en ook eindigen als ze maar alle ondernemers bezocht hebben. En een stempel op hun kaart hebben gekregen als bewijs dat men er geweest is.

Iedere ondernemer organiseert dus eigenlijk een kerstmarkt in zijn eigen zaak. En bij iedereen is er wel een gratis hapje en drankje. En uiteindelijk bij het inleveren van een volle stempelkaart maakt men kans op Lindenbon. Dit is een bon die bij alle ondernemers van de Linden weer te besteden is. Ook is er prijs beschikbaar wie de mooiste kerst outfit heeft.

Huis aan huis heeft de Ondernemers vereniging een stempelkaart laten bezorgen. Maar mocht men die kwijt zijn geen nood iedere deelnemer heeft er voldoende op voorraad. En op de site van de de Linden kunt u zien waar u terecht kunt.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena